<p>Verkoop, levering, installatie en</p>
<p>onderhoud van alle kantoormachines</p> <p>IT-planning & organisatie advies, </p>
<p>Cobit implementatie & audit, interim </p>
<p>management & outsourcing voor </p>
<p>IT-functies.</p>

Referenties

Posted on: januari 31st, 2012 by admin No Comments

Referenties

Laat ons toe enkele referenties aan te halen uit diverse sectoren, zonder daarbij afbreuk te willen doen aan enige andere van onze klanten.

Voor ons is elke klant belangrijk.

Central Auto

Distributie van auto-onderdelen en -toebehoren (Antwerpen) en een grote afdeling hydraulica en pneumatica (Antwerpse Haven).

Studio-100

Succesvol filmproductiehuis, bij het bredere publiek gekend om hun “Samson en Gert”, “Kabouter Plop”en de meidengroep “K3″ met vestigingen in Londerzeel, Schelle en Nederland.

Mercedes Claes & Zonen

Eén van de grotere Mercedes-concessionarissen in België met aparte divisies voor personenwagens, vrachtwagens, Nearly New Car en carrosserie in St-Truiden, Tienen, Tongeren en Antwerpen.

Mivas

Mivas te Lier is een sociaal economisch bedrijf gespecialiseerd in hoog kwalitatief verpakkingswerk. In hun vestigingen te Lier en Rumst werkt een team van 700 werknemers.

Black Box Networking Service

Bekende distributeur van IT-componenten van het merk Black Box alsmede Cabling & Datacenter Specialist.

Nippon Shokubai

Chemisch bedrijf dat een aantal basisproducten en producten met toegevoegde waarden produceert voor een uiteenlopende waaier van sectoren zoals de autosector, de voedingssector, de mileu sector, enz.

VUB

Vrije Universiteit Brussel is één van de grotere Universiteiten die ons land rijk is. Er werken ongeveer 2.900 personeelsleden waarvan een 700-tal professoren die ongeveer 11.000 studenten opleiden.